EKOPUUTARHAKISA RATKAISTU
Satakunnan puutarhaseura ry:n ja Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry:n yhdessä järjestämä kilpailu on ratkennut. Voittoon ylsi Sini Vuorialhon piha Porin Hyvelässä. Kisan ekologisin piha, joka on lisäksi monimuotoinen.

100-VUOTISHISTORIIKKI
23.4.2019 Porin pääkirjastossa julkaistiin Satakunnan Puutarhaseura ry:n 100-vuotishistoriikki ”Sata vuotta satakuntalaisessa puutarhassa – toimintaa ja tarinoita”. Historiikin voi ostaa puutarhaseuran tapahtumista ja Toejoen Taimialasta jäsenhintaan 25 €. Myyntihinta 30 €.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolan kurssitarjonnasta löytyy luonto-, puutarha- ja kukkasidotakursseja.