Satakunnan Puutarhaseura ry | Etusivu

LINTUKÄVELY
Lähdemme Heli Perttulan johdolla liikkeelle Vihertietokeskuksen pihasta 21.5. klo 17:30.

Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

KESÄKUKKAISTUTUS-ILTA
Kesäkukkaistutusten istutusta ja ideointia Kauppakeskus Puuvillan parkkipaikalla, Puuvillan Kukan kesäkioskilla 24.5. klo 17-18.

AVOIMET PUUTARHAT JA STRÖMSÖ
Avoimien puutarhojen päivänä, 1.7., teemme retken Vaasan seudulle.

Ilmoittaudu mukaan 10.6. mennessä!

TOIVEPUISTOTALKOOT
Toivepuiston seuraavat kunnostamistalkoot ovat 14.6.

Tule viettämään mukavia talkoohetkiä hyvässä porukassa!

TOIVEPUISTO KUTSUU TEKIJÖITÄÄN
Ihan jokainen voi olla mukana Toivepuistoa rakentamassa!

Käy lukemassa, että kuinka voit osallistua tähän upeaan yhteiseen projektiin.

TOIVEPUISTO
Pääset seuraamaan Toivepuiston kehitystä ideoista toteutukseen saakka. Hankkeen eteneminen dokumentoidaan Puutarhaseuran sivustolle.

Vuonna 2019 urakka saadaan päätökseen ja uudistunut Toivepuisto vihitään virallisesti käyttöön.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolasta löytyy paljon mielenkiintoisia luontoaiheisia luentoja kaiken ikäisille.