PIHAKÄVELY KIUKAISISSA
Pihakävely Mari Väisäsen pihassa Kiukaisissa to 5.8. klo 17.30.

30 ensimmäistä mahtuu mukaan.

LUODON KESÄPÄIVÄTILAISUUS
Porin kaupungin rahoittama hyvinvointihanke kutsuu porilaiset vieraineen yhteiseen kesäpäivään Hevosluotoon 8.8. klo 12-15.

PERÄKONTTIKIRPPIS
Lauantaina 28. elokuuta pihan ja puutarhan tavarat vaihtavat omistajaa Pick n Pay:n parkkipaikalla.

Tervetuloa myymään ja tekemään löytöjä!

PIHAKÄVELY SYYSKUUSSA
Pihakävely Irene ja Kari Pyyn pihassa 9. syyskuuta klo 18.00.

Mukaan mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta.

100-VUOTISHISTORIIKKI
23.4.2019 Porin pääkirjastossa julkaistiin Satakunnan Puutarhaseura ry:n 100-vuotishistoriikki ”Sata vuotta satakuntalaisessa puutarhassa – toimintaa ja tarinoita”. Historiikin voi ostaa puutarhaseuran tapahtumista ja Toejoen Taimialasta jäsenhintaan 25 €. Myyntihinta 30 €.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolan kurssitarjonnasta löytyy luonto-, puutarha- ja kukkasidotakursseja.